Loading...
 

James Patterson  

Focul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 3)


Traducere: LAURA BOCANCIOS
ISBN: 978-606-8623-07-8
Nr pagini: 352
Format: 13x20 cm
Aparitie: 2015

Pret: 39.90 lei

Serie tradusă în 19 ţări • Bestseller Nr. 1 New York Times • Bestseller USA Today • Bestseller Publishers Weekly • Bestseller Entertainment Weekly • Nominalizat la Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 2011

 

VREŢI UN BASM NU-I AŞA?

Whit şi Wisty Allgood au sacrificat totul pentru a conduce mişcarea de Rezistenţă împotriva nemilosului regim totalitar care le guvernează lumea.

Conducătorul suprem, Cel Care Este Unicul, a interzis tot ceea ce le este lor drag: cărţi, muzică, artă şi imaginaţie. Dar puterea tot mai mare a magiei celor doi fraţi nu a fost suficientă pentru a opri malefica demenţă a Unicului.

NU VEŢI GĂSI UNUL AICI.

Wisty ştie că a venit în sfârşit momentul să îl înfrunte pe Unicul. Dar lupta şi focul ei nu fac decât să canalizeze şi mai multă putere în fiinţa lui deja invincibilă. Cum ar putea ea şi Whit să se pregătească pentru iminenta confruntare finală cu nemilosul ticălos care le-a distrus lumea – înainte ca el să devină cu adevărat atotputernic?

NU EXISTĂ FINAL FERICIT.

În această uluitoare parte a treia a seriei VRĂJITOR & VRĂJITOARE, miza nu a fost nicicând mai mare – iar consecinţele vor schimba totul.

De acelasi autor:

Experimentul Angel (Maximum Ride, vol. 1)

Şase copii minunaţi, fără un cămin, fără familii, fug pentru a-şi salva viaţa. Max Ride şi cei mai buni prieteni ai ei sunt rezultatul unui experiment cumplit...

Vrajitor si Vrajitoare (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 1)
Scoala s-a terminat... pe veci (Maximum Ride, vol. 2)
O continuare – captivantă, plină de acţiune, mister, umor... şi tot ce-ţi mai poţi dori – a aventurilor trăite de copiii cu aripi.
Darul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 2)
În cel de-al doilea volum al seriei, Whit şi Wisty Allgood îşi continuă aventurile în lumea lor mereu schimbătoare.
Salvarea lumii si alte sporturi extreme (Maximum Ride, vol. 3)

Prindeţi-vă centurile: a sosit un nou volum al acestei aventuri palpitante… Plin de nerv şi captivant… fanii îl vor devora pe nerăsuflate

PRIMA IUBIRE

O scrisoare de dragoste de Sf. Valentin pentru fiecare zi a anului.