Loading...
 

James Patterson  

PRIMA IUBIRE


Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-128-523-8
Nr pagini: 304
Format: 10,5x17,5 cm
Aparitie: 2014

Pret: 29.90 lei

Colecţia 100% IUBIRE te răsfaţă cu o nouă poveste de dragoste!

CEL MAI IMPORTANT LUCRU DIN LUME E SĂ ŞTII CUM SĂ-I APARŢII ALTCUIVA.

Axi Moore e o „fată bună”: învaţă bine şi nu creează probleme, dar tot ce îşi doreşte e să plece cât mai departe de orăşelul în care trăieşte şi de viaţa chinuită lângă un tată alcoolic. Când Axi hotărăşte să pornească în călătorie şi să străbată America, singura persoană pe care o vrea alături este cel mai bun prieten al ei, Robinson — de care e îndrăgostită nebuneşte în secret. E posibil însă ca această călătorie să fie cea din urmă pentru el.

Prima iubire este o aventură frumoasă, o poveste despre doi adolescenţi în căutarea bucuriei, libertăţii şi speranţei. O poveste care ne aduce aminte, printre zâmbete şi lacrimi, cât de fragilă este viaţa şi cât de minunat e să iubeşti.

TRAILER-UL CĂRŢII: https://www.youtube.com/watch?v=sK5_M0jSedI

De acelasi autor:

Experimentul Angel (Maximum Ride, vol. 1)

Şase copii minunaţi, fără un cămin, fără familii, fug pentru a-şi salva viaţa. Max Ride şi cei mai buni prieteni ai ei sunt rezultatul unui experiment cumplit...

Vrajitor si Vrajitoare (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 1)
Scoala s-a terminat... pe veci (Maximum Ride, vol. 2)
O continuare – captivantă, plină de acţiune, mister, umor... şi tot ce-ţi mai poţi dori – a aventurilor trăite de copiii cu aripi.
Darul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 2)
În cel de-al doilea volum al seriei, Whit şi Wisty Allgood îşi continuă aventurile în lumea lor mereu schimbătoare.
Salvarea lumii si alte sporturi extreme (Maximum Ride, vol. 3)

Prindeţi-vă centurile: a sosit un nou volum al acestei aventuri palpitante… Plin de nerv şi captivant… fanii îl vor devora pe nerăsuflate

Focul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 3)

În această uluitoare parte a treia a seriei VRĂJITOR & VRĂJITOARE, miza nu a fost nicicând mai mare – iar consecinţele vor schimba totul.