Loading...
 

Heather Davis  

Nu plange sub clar de luna


Traducere: Carmen Botosaru
ISBN: 978-973-102-274-1
Nr pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010

Pret: 39.00 lei

Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa. Şi totul începe atât de simplu… Tu. El. Luna. Te-ai ars!

De acord, poate că în ultima vreme Shelby a făcut câteva greşeli în relaţiile cu băieţii (dar de unde să ştie că Wes „împrumutase” acel Porsche?). Însă mama ei vitregă reacţionează de-a dreptul exagerat când o prinde seara — după ora la care ar fi trebuit să fie în casă — sărutându-se cu un coleg de liceu.

Urmarea? Toate planurile de vară ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoită să-şi facă bagajele şi să plece într-o tabără de reeducare. Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers în drumeţii!

Dar Tabăra Semilunii devine un loc interesant când în cale îi apare fermecătorul Austin Bridges al III-lea, fiul unei vedete rock. Tânărul ascunde însă un teribil secret, pe care i-l dezvăluie noii sale prietene: este vârcolac! Shelby ştie limpede că nu ar trebui să se încurce cu un băiat care i-ar complica viaţa, dar nu poate întoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales când acesta arată atât de bine!

De aici nu mai este decât un pas până la o poveste de iubire, din care nu lipseşte magia clarului de lună…

De acelasi autor:

Nu plange sub clar de luna - editie de buzunar

Nu rata ediţia de chioşc NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ. Din 20 decembrie 2011 împreună cu revista BRAVO.

Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna, cartea a 2-a)

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse...