Loading...
 

Traci Harding  

Gena lui Isis (Trilogia mistica, cartea 1)


Traducere: Ligia Caranfil
ISBN: 978-973-102-255-0
Nr pagini: 576
Format: 15 x 23 cm
Aparitie: 2010

Pret: 49.00 lei

Mia Montrose este o australiancă din secolul XXI, cu un doctorat în limbi vechi, căreia tocmai i s-a oferit cea mai promiţătoare slujbă din cariera ei.

Ashlee Granville este o clarvăzătoare din secolul XIX, silită să-şi reprime harurile atunci când iese pe piaţa matrimonială a cercurilor de elită din Anglia.

Lillet du Lac este o preoteasă din secolul XIII aparţinâd unui străvechi ordin, protejat acum de catari, care le rezistă pentru ultima oară francilor romano-catolici în marea fortăreaţă Montségur.

În pofida distanţei în timp şi în spaţiu şi a diferenţelor culturale, cele trei sunt unite de apartenenţa comună la vechea linie de sânge a regilor Graalului şi de sacra genă a lui Isis, pe care o poartă.

Adevăr şi înşelăciune, dragoste şi dorinţă, catarii şi Biserica, Templierii şi secretele Egiptului antic – toate acestea joacă un rol într-o mare aventură, aflată sub semnul posibilei existenţe a unei chei genetice spre nemurire.

De acelasi autor:

Reginele-Dragon (Trilogia mistica, cartea a 2-a)
De la Piramidele din Egipt la legendarele Săli din Amenti, de la miturile viitorului la ştiinţele antice, de la sacru la profan – cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de sânge a Graalului lans...