Loading...
 

Comunicate de presă

Dragoste şi aventură, sex şi dramă într-un thriller incendiar

La jumătatea drumului spre mormânt este primul volum din seria „Vânătoare nocturnă” de Jeaniene Frost – şi este incredibil! O fantezie urbană spectaculoasă, care preia tema vânătorii de vampiri abordată dintr-un unghi inedit, cu propria ei mitologie vampirică şi mult suspans.
ÎN CURÂND FILM! Oraşul Oaselor
Ecranizarea bestsellerului ORAŞUL OASELOR, Cartea întâi din seria de succes Instrumente mortale de Cassandra Clare, publicată în România de editura LEDA; începe sa prindă contur - ScreenGems/Sony anuntând începerea filmărilor şi lansând săptămâna trecută site-ul oficial al peliculei, de unde veţi putea afla numele actorilor implicaţi în acest proiect cinematografic: www.themortalinstrumentsmovie.com Lansarea filmului este programată pentru luna AUGUST 2013. Personajul principal al cărţii Oraşul Oaselor şi, implicit, al seriei INSTRUMENTE MORTALE - Clary Fray - va fi interpretat de actriţa Lily Collins, cunoscută din rolul jucat în Abduction (2011), alături de Taylor Lautner, şi în Mirror Mirror (2012), alături de Julia Roberts.


ÎNAINTE DE ISPITĂ de PETER ROBINSON

„O poveste captivantă care aminteşte nu numai de Hollywoodul de odinioară, dar şi de epoca de aur a romanelor britanice în tradiţia Agathei Christie şi a lui Daphne du Maurier.” — Wall Street Journal
GRACE FOX ŞI-A OTRĂVIT SOŢUL ÎN IANUARIE 1953.
A FOST JUDECATĂ PENTRU CRIMĂ ŞI APOI SPÂNZURATĂ.
DAR A FOST CU ADEVĂRAT VINOVATĂ?
Întrerupându-şi o carieră de succes la Hollywood, unde ani la rând a scris muzică pentru filme de Oscar, Chris Lowndry se întoarce în Yorkshire-ul natal pentru a locui în conacul izolat Kilnsgate şi a-şi găsi liniştea după moartea prematură a soţiei sale. Tot ce vrea acum e să-şi compună sonata pentru pian. Dar curând află de tulburătoarea istorie a conacului şi e sedus de povestea tragică a lui Grace Fox, petrecută în urmă cu şaizeci de ani. Şi cu cât descoperă mai multe despre viaţa acesteia, cu atât devine mai obsedat să aducă la lumină adevărul despre acea misterioasă noapte de ianuarie şi să demonstreze nevinovăţia lui Grace.
O explorare fascinantă şi plină de suspans a culpabilităţii, a limitelor responsabilităţii personale, a sacrificiului de sine şi a mântuirii, culminând cu o uluitoare şi cutremurătoare revelaţie!
LANSARE DE CARTE – “BERISHA şi Albania democratică” de Fahri Balliu

Luni, 11 iunie, ora 11.00, în Sala Lapidarium a Muzeului Naţional de Istorie a României, din Calea Victoriei nr. 12, Bucureşti, va avea loc lansarea cărţii “BERISHA şi Albania democratică”, eveniment organizat de către Muzeul Naţional de Istorie a României şi Editura LEDA - Grupul Editorial Corint.Descarca acest comunicat de presa  
SALONUL INTERNAŢIONAL DE CARTE BOOKFEST, 30 mai – 3 iunie 2012, Romexpo, Pavilionul 15 (C1)

Editurile CORINT, CORINT JUNIOR şi LEDA, din Grupul Editorial Corint, vă aşteaptă la Salonul Internaţional de Carte BOOKFEST cu promoţii şi oferte excepţionalereduceri între 25% şi 70% din preţul de catalog şi preţuri unice (5 lei, 10 lei, 15 lei şi 25 lei), lansări de carte şi nu în ultimul rând noutăţi.Descarca acest comunicat de presa  
Titluri LEDA în TOP 10

FLASH NEWS! Titluri recent publicate sau în curs de publicare la Editua LEDA ţin capul de afiş pe lista celor mai vândute cărţi în Statele Unite.Descarca acest comunicat de presa  
ÎNTÂLNIRI PE MUCHIE DE CUŢIT de Oana Orlea

O serie de patruzeci şi şapte de texte pe tema întâlnirii, a opresiunii şi a iubirilor secrete.Descarca acest comunicat de presa  
BLESTEMUL DIN SWOON Volumul 1 din Seria SWOON de Nina Malkin

O poveste de dragoste unică, fermecătoare. Stilul Ninei Malkin – inteligent şi alert – este ca o gură de aer proaspăt. Pur şi simplu, de neuitat !… Blestemul din Swoon te va fascina!Descarca acest comunicat de presa  
CARPE CORPUS Volumul 6 din Seria Vampirii din Morganville de RACHEL CAINE
Comunicat de presă:31 august 2011

ÎN MORGANVILLE TOATĂ LUMEA E OBLIGATĂ SĂ ZÂMBEASCĂ, FIINDCĂ ALTFEL…

De când maleficul Bishop şi-a făcut apariţia în Morganville — în căutarea pierdutei cărţi care conţine secretele întunecate ale vampirilor —, relativa armonie dintre oameni şi vampiri este spulberată.

Descarca acest comunicat de presa  
PATIMI DE SUCUB Volumul 4 din Seria GEORGINA KINCAID de Richelle Mead
Comunicat de presă:31 august 2011

PATIMA ATINGE COTE MAXIME…

Georgina a fost un sucub foarte, foarte rău… Dar în ultima vreme, din cauza despărţirii de scriitorul de succes Seth Mortensen, a devenit atât de nesuferită, încât Jerome, arhidemonul zonei Seattle, decide să o „detaşeze” trimiţând-o unui rival — dar şi punând-o să joace rolul de spion pentru el.

Descarca acest comunicat de presa  
DRAGOSTEA ŞI RĂUL Volumul 2 din Seria CÂNTECELE SERAFIMULUI de ANNE RICE
Comunicat de presă:30 august 2011

„O carte-bombă, o lovitură de maestru.”– Kirkus Reviews

„AM AVUT UN VIS CU ÎNGERI. I-AM VĂZUT şi i-am auzit într-o superbă şi nesfârşită noapte galactică. Am văzut luminile care erau aceşti îngeri, zburând ici şi colo, în străfulgerări de irezistibilă strălucire...”

Descarca acest comunicat de presa  
PERFECT Vol. 3 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard
Comunicat de presă:18 august 2011

Fereşte-te de fetele frumoase cu secrete întunecate!

Aria nu-i poate rezista fostului ei iubit. Hanna e la un pas de a-şi pierde cea mai bună prietenă. Emily e înspăimântată de un simplu sărut. Iar Spencer nu se poate abţine să nu pună mâna pe orice aparţine surorii ei.

Descarca acest comunicat de presa  
ŢARA LUI DUMNEZEU de Ross Raisin
Comunicat de presă:4 iulie 2011

„Povestea lui Ross Raisin despre transformarea unui tânăr fermier cu probleme, dar esenţialmente bine intenţionat, într-un sociopat periculos este deopotrivă dătătoare de fiori, ca efect, şi întru totul convingătoare, ca realizare.“ – J. M. Coetzze

Descarca acest comunicat de presa  
RĂZBOI ŞI PACE de Lev Tolstoi
Comunicat de presă:2 iunie 2011

Editura LEDA anunţă apariţia în colecţia LEDA CLASIC a unei noi traduceri a capodoperei lui Lev Tolstoi în tălmăcirea unuia dintre cei mai valoroşi traducători români din limba rusă – Nicolae Iliescu. Acestă apariţie reprezintă un mare eveniment editorial pentru piaţa de carte din România.

Descarca acest comunicat de presa  
CAPCANĂ MORTALĂ (VAMPIRII SUDULUI, VOL. 11) de Charlaine Harris
Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis asupra barului în care lucrează, Merlotte’s.

Descarca acest comunicat de presa  
CĂRŢILE LEDA – PE LISTA CELOR MAI BUNE ROMANE ALE ANULUI 2011
Cărţile Leda – pe lista celor mai bune romane ale anului 2011.

Descarca acest comunicat de presa  
Librărie estivală în Vama Veche

GRUPUL EDITORIAL CORINT deschide în această vară prima sa librărie estivală în Vama Veche.

Colecţiile Fantasy, Romance, SF, Thriller, Clasic, Istorie şi nu în ultimul rând minunatele cărţi de poveşti pentru copii – vor deveni prietenii voştrii în această vacanţă!

În perioada 13 iulie – 15 septembrie puteţi cumpăra cărţile GRUPULUI EDITORIAL CORINT cu 30% reducerechiar din librăria noastră – o căsuţă de lemn situată foarte aproape de plajă, la intersecţia străzilor Plajei cu Falezei. Librăria este deschisă zilnic în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Vă aşteptăm!
MIEZ DE NOPATE (JURNALELE VAMPIRILOR:INTOARCEREA, VOL. 3)
Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.

Descarca acest comunicat de presa  
PRIETENA DIAVOLULUI de Peter Robinson

Într-o dimineaţă de martie, la marginea unei stânci ce se înalţă deasupra mării, o femeie numită Karen Drew este găsită în scaunul ei cu rotile, cu gâtul tăiat.Descarca acest comunicat de presa