Loading...

Termeni şi Condiţii


Procedura de Comandă

1. Cautati cartea pe care o doriţi şi apăsaţi butonul “Cumpără”. Dacă doriţi să cumpăraţi mai multe cărţi, apăsaţi butonul “Adaugaţi la lista de preferinţe”. În cazul achiziţionării unei singure cărţi, după apăsarea butonului “Cumpară”, puteţi modifica cantitatea aceluiaşi produs. Pentru a avea acces la lista de produse trebuie sa fiţi înregistraţi şi autentificaţi.

2. Vă rugăm ca informaţiile completate să fie reale şi corecte, deoarece veţi fi contactaţi pentru a verifica veridicitatea comenzii.

3. Cartea selectată va fi adaugată în lista dumneavoastră. Din lista dumneavoastră selectaţi cărţile dorite şi daţi click pe "Cumpără"

4. Dupa ce aţi selectat tot ceea ce doriţi să cumpăraţi, mergeţi la "Coşul de cumpărături"

5. Dacă beneficiaţi de reduceri de pe urma unor cupoane/tichete, introduceţi codul şi apăsaţi “Aplică”, urmând "Mergi la casă". Completaţi datele necesare pentru facturare (adresa şi destinaţia) modalitatea de plată şi apoi serviciul de curierat dorit de dumneavoastră.
Trebuie sa optati apoi pentru modul de plata, iar după completarea acestor date click pe "Continuă" pentru a finaliza comanda.  

6. Preţurile titlurilor afişate pe site nu conţin reducerea generala de pe site.

7. La preţurile titlurilor de pe site deja reduse NU se mai aplică reducerea generală de pe site.

8. După ce va fi finalizata comanda vi se va da un cod al comenzii. Dacă doriţi să vizualizaţi comanda, puteti merge la "Stare comandă" pentru mai multe detalii privind comanda dumneavoastră.

 

Clienţii pot comanda produse de pe www.grupulcorint.ro fie online, accesând butonul de Cumpărături, fie prin e-mail, telefon sau fax. Comanda se consideră valabilă numai după ce www.grupulcorint.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.
Clientul poate anula comanda prin e-mail in aceeaşi zi in care a fost plasată până la ora 16 sau telefonic, in intervalul orar 9:00 – 17:00. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.
Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă www.grupulcorint.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 30 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.


Cum plătesc?

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) online cu cardul, în condiţii de siguranţă deplină, în momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plată sunt VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro).

b) ramburs la primirea comenzii în momentul livrării acesteia de către curier, la adresa pe care aţi precizat-o în formularul de comandă.

În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, grupulcorint.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Cine suportă taxele de curierat?

Pentru comenzi mai mici de 70 de lei, taxele de transport vor fi suportate de către cumpărător. Tarifele sunt: 5 lei + TVA pentru Bucureşti şi 11.1 lei + TVA pentru restul ţării, indiferent de comandă. Grupul Editorial Corint va suporta taxele pentru comenzi ce depăşesc 70 de lei. În cazul precomenzilor, costurile de livrare sunt suportate, de asemenea, de către editură.

Atenţie!
În cazul în care întârzie sosirea coletului, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: vanzari@edituracorint.ro, pentru a cere detalii referitoare la comandă.

 

Returnarea produselor

Dorinţa noastră este să fiţi pe deplin mulţumiţi atunci când cumpăraţi produse de pe site-ul grupulcorint.ro
Grupulcorint.ro va respecta prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 cu modificările şi completările ulterioare privind privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare  de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Grupulcorint.ro are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, grupulcorint.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

 

Dreptul de autor

Conţinutul site-ului web www.grupulcorint.ro (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum şi alte date) este proprietatea GRUPULUI EDITORIAL CORINT, fiind aparat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al GRUPULUI EDITORIAL CORINT.

 

Accesul online al utilizatorilor

Grupulcorint.ro nu garantează accesul clienţilor la site-ul web www.grupulcorint.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale www.grupulcorint.ro.

 

Limitarea răspunderii

Grupulcorint.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din aceast site. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.
Totalitatea  imaginilor şi textelor de pe www.grupulcorint.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, grupulcorint.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, grupulcorint.ro nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.
Preţurile de pe www.grupulcorint.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii de către grupulcorint.ro.
 În cazul în care grupulcorint.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la grupulcorint.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.
În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.
Comenzile înregistrate pe www.grupulcorint.ro în zilele de Vineri după ora 14 cât şi Sâmbăta sau Duminica vor fi expediate în ziua de Luni.
Grupulcorint.ro nu răspunde de conţinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

 

Transmitere emailuri

Prin următoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate grupulcorint.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de grupulcorint.ro. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date grupulcorint.ro la cererea scrisă a clientului.

 

Forţa majoră şi legea aplicabilă

Atât clientul cât şi grupulcorint.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră.
Prezentul contract este supus legii române.

 

Drepturi

Grupulcorint.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienţi şi vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

 

Important!

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice GRUPUL EDITORIAL CORINT are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client. Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.
Comenzile la care se solicită livrarea la sediul GRUPULUI EDITOARIAL CORINT din Calea Plevnei nr. 145 se vor ridica in termen de 5 zile lucratoare de la apelul telefonic de confirmare a comenzii. După această perioadă comenzile vor fi anulate automat

 

Reducerile

Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către grupulcorint.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.
Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative şi nu se aplică la toate categoriile de produse.
Comenzile introduse în aceeaşi zi către aceeaşi destinaţie de către aceeaşi persoană, sau de pe aceeaşi adresă de IP, se cumulează automat într-o singură comandă pentru care se emite o singură factura/bon fiscal.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

 

Detalii livrare Selectaţi serviciul de curierat convenabil pentru dumneavoastră (TCE Curier, pentru comenzile din ţară, sau Bookurier, pentru comenzile din Bucureşti şi Ilfov). Pentru comenzile mai mici de 70 de lei, taxele de transport vor fi suportate de către cumpărator. Tarifele sunt: 5 lei + TVA pentru Bucureşti şi 11.1 lei + TVA pentru restul ţării, indiferent de comandă. Grupul Editorial Corint va suporta taxele pentru comenzi ce depăşesc 70 de lei. În cazul precomenzilor, costurile de livrare sunt suportate, de asemenea, de către editură.

Unde primesc comanda?
Comanda va fi livrată prin curier, la domiciliul dumneavoastră, cu plata la livrare. De aceea, este necesar să ne furnizaţi numărul de telefon unde puteţi fi sunat de către curier.

Când primesc comanda?
Pentru titlurile aflate în stoc, termenul de livrare este de maxim 10 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.

Atenţie!
În cazul în care întârzie sosirea coletului, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de mail: vanzari@edituracorint.ro, pentru a cere detalii referitoare la comandă.

Precizări
Livrarea comenzilor online va fi efectuată de către Editura Corint Junior. Prin urmare, toate documentele însoţitoare aferente comenzilor (facturi fiscale, avize curier etc.) vor fi emise de către Corint Junior şi toate plăţile vor fi efectuate în contul Corint Junior.
Corint Junior va apărea drept furnizor inclusiv pentru titlurile comandate de la Editurile Corint şi Leda.