Loading...

Bine aţi venit pe site-ul Editurii Leda!

Aici puteţi găsi toate comunicatele noastre de presă şi informaţii despre activitatea editurii.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o contactaţi pe Roxana Petrescu, PR Manager:
e-mail: roxana.petrescu@edituracorint.ro;
tel./fax: + 40 21 319 47 97, + 40 21 319 47 99.


Comunicate de presa

Comunicate de presă


Dragoste şi aventură, sex şi dramă într-un thriller incendiar

La jumătatea drumului spre mormânt este primul volum din seria „Vânătoare nocturnă” de Jeaniene Frost – şi este incredibil! O fantezie urbană spectaculoasă, care preia tema vânătorii de vampiri abordată dintr-un unghi inedit, cu propria ei mitologie vampirică şi mult suspans.


ÎN CURÂND FILM! Oraşul Oaselor
Ecranizarea bestsellerului ORAŞUL OASELOR, Cartea întâi din seria de succes Instrumente mortale de Cassandra Clare, publicată în România de editura LEDA; începe sa prindă contur - ScreenGems/Sony anuntând începerea filmărilor şi lansând săptămâna trecută site-ul oficial al peliculei, de unde veţi putea afla numele actorilor implicaţi în acest proiect cinematografic: www.themortalinstrumentsmovie.com Lansarea filmului este programată pentru luna AUGUST 2013. Personajul principal al cărţii Oraşul Oaselor şi, implicit, al seriei INSTRUMENTE MORTALE - Clary Fray - va fi interpretat de actriţa Lily Collins, cunoscută din rolul jucat în Abduction (2011), alături de Taylor Lautner, şi în Mirror Mirror (2012), alături de Julia Roberts.
ÎNAINTE DE ISPITĂ de PETER ROBINSON

„O poveste captivantă care aminteşte nu numai de Hollywoodul de odinioară, dar şi de epoca de aur a romanelor britanice în tradiţia Agathei Christie şi a lui Daphne du Maurier.” — Wall Street Journal
GRACE FOX ŞI-A OTRĂVIT SOŢUL ÎN IANUARIE 1953.
A FOST JUDECATĂ PENTRU CRIMĂ ŞI APOI SPÂNZURATĂ.
DAR A FOST CU ADEVĂRAT VINOVATĂ?
Întrerupându-şi o carieră de succes la Hollywood, unde ani la rând a scris muzică pentru filme de Oscar, Chris Lowndry se întoarce în Yorkshire-ul natal pentru a locui în conacul izolat Kilnsgate şi a-şi găsi liniştea după moartea prematură a soţiei sale. Tot ce vrea acum e să-şi compună sonata pentru pian. Dar curând află de tulburătoarea istorie a conacului şi e sedus de povestea tragică a lui Grace Fox, petrecută în urmă cu şaizeci de ani. Şi cu cât descoperă mai multe despre viaţa acesteia, cu atât devine mai obsedat să aducă la lumină adevărul despre acea misterioasă noapte de ianuarie şi să demonstreze nevinovăţia lui Grace.
O explorare fascinantă şi plină de suspans a culpabilităţii, a limitelor responsabilităţii personale, a sacrificiului de sine şi a mântuirii, culminând cu o uluitoare şi cutremurătoare revelaţie!
LEDA în Presă

LEDA în presă


Alegerea de Kiera Cass
Data: 10.01.2014

Ziarul de Duminică, 09.01.2014
Rubrica: Avanpremieră

http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/alegerea-de-kiera-cass-11876135Un thriller strălucitor
Data: 13.12.2013

 

Bookblog, 12.12.2013
Articol scris de Roxana Turcitu, rubrica: SF/ Fantasy 
http://www.bookblog.ro/recenzie/un-thriller-stralucitor/Cine vei fi peste 15 ani?
Data: 29.11.2013

Bookblog, 28.11.2013
Articol scris de Roxana Turcitu, rubrica: SF/ Fantasy 
http://www.bookblog.ro/recenzie/cine-vei-fi-peste-15-ani/