Loading...

HaHa Leda

A B  C  D E F G H I J K L  M N O P Q R S T U V W X Y Z TOATE 

Casnicia, bat-o vina!

Romanul de debut al autoarei Carol Clewlow, Keeping the Faith, s-a aflat printre favoriţii la premiul Whitbread, în timp ce următoarea sa carte, A Woman’s Guide to Adultery, devenită bestseller, a fost tradusă în 15 limbi şi transpusă pe micul ecran. Cel mai recent roman al său, bestsellerul Casnicia, bat-o vina! ABC-ul fetelor bătrâne (2005), vorbeşte deschis şi cu umor despre dreptul femeii de a alege orice stil de viaţă doreşte, la orice vârstă...


La pescuit de somon in Yemen

Doctorul Alfred Jones are nenumarate motive pentru a fi mulţumit de viata sa: ultima lucrare pe care a publicat-o, Efectele aciditatii sporite a apei asupra larvelor de tricoptere, sigur va stârni un val de reacţii în revista Păstrăvul & Somonul, postul său de cercetător ihtiolog îi oferă satisfacţie, iar el şi sotia sa, Mary, tocmai au împlinit douăzeci de ani de căsnicie – cu ocazia acestei aniversări, Mary i-a cumpărat un cap nou pentru periuţa lui de dinţi electrică.


Belea mare

Belea mare este o spumoasă comedie a erorilor, în care Dave Barry reuşeşte să schiţeze o adevărată galerie de personaje – de la emigranţi ilegali la mafioţi ruşi şi de la politişti macho la rataţi de duzină.