Loading...

Leda Contemporan

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K L  M  N  O  P  Q R  S  T  U  V  W X Y Z  TOATE 

Domnul March

Misterul vieţii unui celebru personaj absent, sau peregrinările Domnului March departe de Micuţele Doamne


Necunoscuta de la Palazzo d'Oro
Un tânăr american soseşte la Palazzo d’Oro, în Sicilia, în anii ’60. Sărac, dar debordând de trufia tinereţii şi de talent artistic abia înmugurit, acceptă propunerea de a deveni companionul unei frumoase şi fascinante aristocrate.

Berisha si Albania democratica
BERISHA şi Albania democratică a apărut pentru prima dată cu peste 15 ani în urmă şi a fost reeditată de mai multe ori în Albania. Nu este propriu-zis doar o simplă monografie dedicată unui om politic, ci o vastă panoramă...

Orfani în Brooklyn
Lionel Essrog este măscăriciul Brooklynului, un orfan pe care impulsurile sindromului Tourette de care suferă îl fac să latre, să numere şi să masacreze limba engleză în cele mai surprinzătoare şi originale moduri.

Tara lui Dumnezeu

Bântuit încă de umbrele unui incident pentru care a fost dat afară din şcoală, tânărul Sam Marsdyke lucrează la mica fermă a părinţilor, sub supravegherea ostilă a tatălui său.


Casa Doctorului Dee
Când moşteneşte de la tatăl său o casă veche din cartierul londonez Clerkenwell, Matthew Palmer simte că devine parte din trecutul ei. Hotărât să-i dezlege misterul, el descoperă cu uimire, dar şi cu groază, că vechiul proprietar fusese practicant al magiei negre.

Infamii marunte

Lumea lui Karnezis este cea a unui sat grecesc anonim. Plină de pitoresc meridional, suspendată între mit şi realitate, oscilând între „cândva” şi „acum” pe linia incertă a unei atemporalităţi seducătoare.


Ingaduinta Nordului

Ingăduinţa nordului este un roman uriaş, candidat perfect la nominalizarea ca roman al anului, care se întinde peste o epocă întreaga, acoperind douăzeci de ani şi demonstrând că o ţară se poate mişca în ritm alert către viitor...


Un viitor stralucit

Elena, tânăra româncă născută în Basarabia, întâlneşte, la un bal, un bărbat de care se îndrăgosteşte cu pasiune şi cu care se mărită, realizându-şi visul: acela de a parasi România comunistă a lui Ceauşescu şi de a emigra în Statele Unite.

Titluri noi în Leda Contemporan

Geraldine Brooks
Domnul March

Misterul vieţii unui celebru personaj absent, sau peregrinările Domnului March departe de Micuţele Doamne

Paul Theroux
Necunoscuta de la Palazzo d'Oro
Un tânăr american soseşte la Palazzo d’Oro, în Sicilia, în anii ’60. Sărac, dar debordând de trufia tinereţii şi de talent artistic abia înmugurit, acceptă...
Fahri Balliu
Berisha si Albania democratica

BERISHA şi Albania democratică a apărut pentru prima dată cu peste 15 ani în urmă şi a fost reeditată de mai multe ori în Albania. Nu este propriu-zis doar o simplă monograf...