Loading...

Autori români

A B  C D E  F G  H I  J K L M  N O P Q R S T U V W X Y Z TOATE 


Bombanelile Marinei

CARTEA CUPRINDE O SELECŢIE DE EDITORIALE PUBLICATE LA RUBRICA „BOMBĂNELILE MARINEI” DIN ZIARUL RING.


INSOMNIILE MARINEI
Am adunat, în acest volum, cele 40 de insomnii pe care mi le-a găzduit Mehedințeanul, o gazetă de la mal de Dunăre, pe care un om drag mi-a întins-o, la o cotitură a cursului meu de viață, spre a-mi fi confidentă, preț de câteva zeci de săptămâni.

Intalniri pe muchie de cutit
Oana Orlea revine cu o nouă culegere de texte scurte, scrise în franceză, Întâlniri pe muchie de cuţit. O serie de patruzeci şi şapte de texte pe tema întâlnirii, a opresiunii, a iubirilor secrete. Povestiri frumoase, uneori ţinându-te cu sufletul la gură...

In absenta tatalui

În prima parte a anilor '50, capul unei familii este închis pe nedrept în urma unui accident. Transformările care se întâmplă în familie şi în societate sunt văzute prin ochii unui copil de doisprezece ani, pe umerii căruia coboară peste noapte un noian de răspunderi.


Miss Perfumado si alte femei
Miss Perfumado prin vocea Cesáriei Évora si a lui Bedros Horasangian ne ofera cateva povesti pline de intamplari mai mult sau mai putin vesele pentru a ne amagi prezentul.O carte admirabila, indiferent de sex, varsta si preocupari.

Galeria oglinzilor negre

În Galeria oglinzilor negre am încercat să-mi imaginez reflexiile ca pe nişte personaje vii, care îşi privesc modelul cu o curiozitate acerba şi în acelaşi timp trăiesc în universul oglinzilor voluntar şi liber.

Titluri noi în Autori români

Marina Almasan
EU,… JAPONEZA! Jurnal de călătorie la Tokyo

Japonia mea a fost ca o gură de oxigen.

Marina Almasan
Bombanelile Marinei

CARTEA CUPRINDE O SELECŢIE DE EDITORIALE PUBLICATE LA RUBRICA „BOMBĂNELILE MARINEI” DIN ZIARUL RING.

Marina Almasan
INSOMNIILE MARINEI
Am adunat, în acest volum, cele 40 de insomnii pe care mi le-a găzduit Mehedințeanul, o gazetă de la mal de Dunăre, pe care un om drag mi-a întins-o, la o cotitură a cursului meu de viață, spre a-...