Loading...

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W X Y Z  TOATE 

Academia Vampirilor (Academia Vampirilor, vol. 1)

DOAR CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ TE POATE APĂRA DE DUŞMANII TĂI NEMURITORI…

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei...Adevar sau provocare (Jocul minciunii, vol. 2)

Cum ar fi dacă ai simţi că viaţa îţi este ameninţată?
Ce-ai face ca să te salvezi?
Ai fi în stare să te dai drept altcineva?


Alba-ca-zapada
Albă-ca-Zăpada a lui Donald Barthelme este un remake, în cheie hilară, neconvenţională şi erotico-ludică, al celebrului basm universal.

Aleasa (Cele noua vieti ale lui Chloe King, vol.3)
Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul.

Aleea Intunericului (Vampirii din Morganville, vol. 3)

Acum, Claire i-a jurat credinţă Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oraş. Protecţia pe care i-o asigură contractul cu Fondatoarea nu prea are darul să-i liniştească pe cei apropiaţi ei.


ALEGEREA

Un roman în care reality show-ul îşi dă întâlnire cu un basm-distopie.


Alias Grace
Un roman uluitor, plin de inteligenţă, compasiune şi introspecţie, cu o scriitură admirabilă, lirică, sigură de sine, evocatoare a unui timp şi spaţiu îndepărtate – seducător prin forţa de a ne captiva.

Alteta Sa cititoare
Regina Angliei nu ar fi aflat niciodată de bibliobuzul parcat chiar lângă Palatul Buckingham dacă nu ar fi fost hărmălaia provocată de cei doi căţei ai săi.