Loading...
 

Patterson, James

James Patterson este unul dintre cei mai îndrăgiţi romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vândute în 40 de limbi, ceea ce îl situează în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Personajele înaripate din seria Maximum Ride au fost inspirate de romanele sale de succes pentru adulţi When the Wind Blows şi The Lake House.
Autor extrem de prolific, Patterson a publicat de-a lungul carierei sale peste 80 de titluri, destinate atât publicului adult, cât şi copiilor şi tinerilor, toate bătând recordurile în materie de popularitate. Printre seriile cele mai cunoscute se numără: Alex Cross, Women’s Murder Club, Michael Bennett, Private, Maximum Ride, Witch and Wizard (în curând la Editura Leda) şi Middle School (în curând la Editura Corint Junior). Multe dintre scrierile sale, thrillere, poveşti de dragoste sau romane pentru tineri, au devenit scenarii de seriale TV sau filme.
James Patterson locuieşte în prezent în Florida, împreună cu soţia şi fiul lor.
www.jamespatterson.com


CARTI PUBLICATE:


Focul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 3)

În această uluitoare parte a treia a seriei VRĂJITOR & VRĂJITOARE, miza nu a fost nicicând mai mare – iar consecinţele vor schimba totul.

PRIMA IUBIRE

O scrisoare de dragoste de Sf. Valentin pentru fiecare zi a anului.

Salvarea lumii si alte sporturi extreme (Maximum Ride, vol. 3)

Prindeţi-vă centurile: a sosit un nou volum al acestei aventuri palpitante… Plin de nerv şi captivant… fanii îl vor devora pe nerăsuflate

Darul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 2)

În cel de-al doilea volum al seriei, Whit şi Wisty Allgood îşi continuă aventurile în lumea lor mereu schimbătoare.

Scoala s-a terminat... pe veci (Maximum Ride, vol. 2)

O continuare – captivantă, plină de acţiune, mister, umor... şi tot ce-ţi mai poţi dori – a aventurilor trăite de copiii cu aripi.

Vrajitor si Vrajitoare (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 1)

Experimentul Angel (Maximum Ride, vol. 1)

Şase copii minunaţi, fără un cămin, fără familii, fug pentru a-şi salva viaţa. Max Ride şi cei mai buni prieteni ai ei sunt rezultatul unui experiment cumplit...