Loading...
 

Harding, Traci

TRACI HARDING s-a născut şi a crescut în Carlingford, o suburbie a oraşului Sydney, şi a studiat la un colegiu catolic privat. Pentru că îi plăcea să spună poveşti, la douăzeci şi cinci de ani a scris un prim roman, pe care un prieten care lucra în industria filmului i-a sugerat să-l transforme în scenariu de film. De atunci a scris mai multe scenarii, iar industria filmului continuă să facă parte din viaţa ei, Traci numărându-se printre fondatorii casei de filme Bewitching Films. Prima carte publicată este The Ancient Future: the Dark Age (1996), după care au urmat multe altele, în care combină fantezia, realul, istoria şi credinţele ezoterice: trei trilogii — The Ancient Future, The Celestial Triad şi The Mystique Trilogy — precum şi trei romane de sine stătătoare — The Alchemist’s Key, Ghostwriting şi The Book of Dreams.

CARTI PUBLICATE:


Reginele-Dragon (Trilogia mistica, cartea a 2-a)

De la Piramidele din Egipt la legendarele Săli din Amenti, de la miturile viitorului la ştiinţele antice, de la sacru la profan – cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de sânge a Graalului lansează o provocare înseşi naturii zeilor…

Gena lui Isis (Trilogia mistica, cartea 1)

Adevăr şi înşelăciune, dragoste şi dorinţă, catarii şi Biserica, Templierii şi secretele Egiptului antic – toate acestea joacă un rol într-o mare aventură, aflată sub semnul posibilei existenţe a unei chei genetice spre nemurire.